SATAPROSENTTINEN VANHURSKAUS
Mauri Viksténin pelastusoppi


PÄÄSIÄISENÄ (2021) julkaisin edesmenneen lähetyssaarnaajan ja erittäin arvostetun raamatunopettajan ja suositun sielunhoitajan Mauri Viksténin pelastusopillisia näkemyksiä esittelevän kirjani, josta selviää jokseenkin perinpohjaisesti, mistä syystä hänen julistuksensa oli niin kertakaikkisen vapauttavaa ja sieluja hoitavaa. Tällaista teologista syväanalyysiä ei ole aiemmin tehty: tutkimus pureutuu erittäin syvälle evankeliumin ytimeen. Kyseessä on oma maisterintutkielmani eli teologian pro gradu -työni Helsingin yliopistossa.

MATTI VILLIKALTA (Viksténin pitkäaikainen työtoveri) vahva lukusuositus: kirja-arvio (jota helluntailiikkeen viikkolehti Ristin Voitto ei tosin tohtinut jostakin syystä julkaista).

HALUKKAAT saavat kirjan omakseen suoraan tekijältä maksamalla summan tilille ja ilmoittamalla omat osoitetietonsa minulle sähköpostitse (james.hirvisaari@gmail.com). Jos tilaat useita, ota ensin yhteys sähköpostilla.

KIRJAN HINTA suoraan tekijältä on 12 € + lähetyskulut 4 €.


Saaja: Merja Hirvisaari Tmi

Tilinumero: FI19 1471 3000 1092 66

Summa: 16,00 €

Viesti saajalle: Ilmoita osoitetietosi maksaessasi, mutta nopeamman toimituksen varmistamiseksi pyydän lähettämään myös sähköpostia.


 

Kirjan tarkempi esittely ja verkkokaupan tilaussivu: BOOKY.FI

ISBN 978-952-67650-1-3