SATAPROSENTTINEN  VANHURSKAUS – JAMES  HIRVISAARI

Entinen kansanedustaja James Hirvisaari teki pro gradu – lopputyönsä Helsingin Yliopiston teologisessa tiedekunnassa huhtikuussa 2020 edesmenneen tunnetun lähetyssaarnaajan ja seurakunnanjohtajan Mauri Vikstenin omaksumasta ja opettamasta uskonvanhurskaudesta.

James Hirvisaari luki tarkoin Mauri Vikstenin suomeksi ilmestyneet kirjat ja kuunteli Vikstenin 250 saarnaa imien hengelliseksi omaisuudekseen apostoli Paavalin tärkeimmän opetuksen sataprosenttisesta vanhurskauttamisesta.

Nyt tätä James Hirvisaaren kirjaa on saatavilla ja pian toivottavasti kirkkojen ja seurakuntien kirjakaupoissa.

Henkilökohtaisesti olen ollut Mauri Vikstenin läheinen työtoveri Keniassa yli 25 vuotta. Vuoroin olemme palvelleet myös Lahden Helluntaisseurakunnassa.

Terve uskonelämä perustuu Kristuksen tekoon Golgatalla. Hän otti ristillä kärsiessään ja kuollessaan meille kuuluvan synnin syytöksen, rangaistuksen ja tuomion vapaaehtoisesti päälleen, että me olisimme syyttömät, otolliset ja 100 % vanhurskaat – uskomalla Jeesukseen.

James Hirvisaari on sisällyttänyt tutkimukseensa vakuuttavat perustelut hengellisen elämän ja uskovan kasvun edistämiseksi.

Suosittelen kirjaa jokaiselle uskovalle kaikissa eri kirkoissa ja uskontokunnissa.

Tämän totuuden ääressä koko ihmisen kolminaisuus virvoittuu:

Onnittelen ja siunaan James Hirvisaarta tästä tutkimuksesta, joka nostaa lukijan koronaepidemian aiheuttamien kärsimysten yläpuolelle.

MATTI VILLIKKA 22.4.2021